Nieuweweg 279D, Wijchen

Volledig gefaciliteerde inpandige bedrijfsruimte.

Oppervlaktes
50, 60 m²

Kleine bedrijfsruimtes met volledige faciliteiten!

Het nieuw verhuurconcept van GEVA Vastgoed gericht op de bedrijfsmatige gebruiker: flexibele bedrijfsruimte met flexibele contractduur. Voor €395,- per maand huurt u al 50m² volledig gefaciliteerde inpandige bedrijfsruimte met grote overheaddeur, voor bijvoorbeeld:

  •  ZZP-ers die op zoek zijn naar een zelfstandige werkplaats
  •  Het leveren van salesproducten en onderhoudsonderdelen
  •  Permanente en tijdelijke opslag van voorraden en bouwmaterialen
  •  Opslag van promotiematerialen, kantoormeubilair, beursstands, bouwtekeningen e.d.

Extra faciliteiten en diensten omvatten: een vergaderruimte, werkplek met internet, thee en koffie. Tevens kunnen huurders gebruik maken van de aanwezige receptiediensten, bijvoorbeeld voor het in ontvangst nemen van goederen als de huurder zelf niet aanwezig is. Ook zijn er postbussen aanwezig en kan de bedrijfsruimtelocatie dienen als post- en/of vestigingsadres. De units zijn daarmee bijzonder interessant, bijvoorbeeld voor ZZP-ers die veel buiten de deur werken of voor webwinkels. De kosten zijn laag: vanaf €395,- per maand huurt u al een inpandige bedrijfsruimte met een overheaddeur van Hörmann, die tevens toegankelijk is voor bedrijfsauto’s. Ook is er tegen een lage vergoeding een bestelbus te huur. Het pand is voorzien van alarm en desgewenst kan dat ook in de unit worden gerealiseerd.

Overzicht bedrijfsunits
Overzicht bedrijfsunits

Bedrijvenpark Wijchen Oost is een dynamisch terrein met veel regionaal maar ook internationaal georiënteerde bedrijven.

Wijchen-Oost is een verzamelnaam voor de bedrijventerreinen Oost, Zesweg en Hofsedam. Dit bedrijventerrein is het oudste en bekendste bedrijventerrein van de gemeente. Op dit moment wordt het bedrijventerrein gerevitaliseerd en zijn er inmiddels diverse bedrijfsgebouwen gerenoveerd. Dit bedrijventerrein is gelegen in het oosten van de gemeente en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A73. Vanuit Nijmegen is Wijchen-Oost goed bereikbaar via de N324. Op het park is een sterke concentratie van maakindustrie en ontwikkelingsbedrijven gehuisvest. Dankzij deze bedrijven speelt bedrijvenpark Wijchen-Oost een belangrijke rol in het lokale en regionale bedrijfsleven. Veel ondernemers die gehuisvest zijn op bedrijvenpark Wijchen-Oost zijn aangesloten bij “bedrijvenvereniging Wijchen-Oost” die door middel van collectiviteit opkomt voor de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers en hun bedrijven op het terrein. Door het onderhouden van goede contacten met gemeentebestuur, politiek, politie, brandweer en andere belangenorganisaties kan de vereniging haar invloed aanwenden ten gunste van de ondernemers. Deze intensieve samenwerking tussen ondernemers en de gemeente draagt bij aan de kwaliteit van het terrein zodat het bedrijvenpark een aantrekkelijke vestigingsplaats is en blijft.
Highlights
  • De goede infrastructuur zorgt voor optimale internationale bekendheid en bereikbaarheid. Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.
  • Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.
  • Ruim 25% van de EU-markt is binnen vier uur bereikbaar. De arbeidsmarkt is hoogopgeleid en internationaal, afgestemd op de vraag uit het bedrijfsleven.

Buren met internationale allure

Synprodo

Synprodo

Synprodo is actief op het gebied van verpakkingen voor allerlei verschillende producten tot behuizingen van boilers, trays voor de tuinbouwsector tot bumpers van auto’s en van isolatiemateriaal voor de bouwsector tot koelverpakkingen voor diverse sectoren. De toepassingsgebieden van EPS en EPP worden steeds breder en omvangrijker. Zo kunnen zij dankzij innovatieve oppervlaktebehandelingen haar producten een functioneel design en uitstraling geven. Daarmee kunnen deze producten een vervanger zijn van traditionele behuizingen, zoals bijvoorbeeld metaal.

Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers

Koninklijke Nooteboom Trailers is een Nederlandse constructeur van getrokken materieel voor het uitzonderlijk vervoer en is onderdeel van de Koninklijke Nooteboom Group, waar ook Nooteboom Trailer Service (service en herstelling) en Nooteboom Global Trailer Centre (in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers) behoren. De drie bedrijven hebben de hoofdzetel aan de Nieuweweg in Wijchen. Nooteboom Trailers produceert onder meer diepladers, semi-diepladers, uitschuifbare opleggers en aanhangwagens.

LSP Quartz

LSP Quartz

LSP Quartz levert het totale pakket van quartz glas- en keramische producten voor zonne-energie, halfgeleider- en chemische industrie. Haar expertise in de quartz glas- en keramieksector wordt ook vaak toegepast ten behoeve van glasvezelproductie, laboratoria en UV waterbehandeling. Al deze hightech producten voldoen aan de hoogste eisen.

Future Diagnostics

Future Diagnostics

Future Diagnostics is sinds 1997 een toonaangevende leverancier van onderzoek en ontwikkelingsdiensten aan de medische diagnostiek en apparaat industrie. Haar expertise omvat een breed scala van therapeutische gebieden en detectietechnologieën. Zij ontwikkelen hoogwaardige in vitro (IVD) producten voor haar internationale klanten.

Het pand afstemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder.

De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om het pand af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.
Projectnummer
3.03.4
Aanvaarding
Flexibel
Huurtermijn
Flexibel
Optieperiode
Flexibel
Eerste huurbetaling
Voor ingebruikname van het pand.
Betaaltermijn
Per kwartaal vooraf.
Aanvangshuurprijs 50 m²
€ 395,- excl. BTW per maand.
Aanvangshuurprijs 60 m²
€ 475,- excl. BTW per maand.
BTW over huurprijs
Ja, thans 21%
Borg
1 maand huur
Servicekosten
Huurprijs is inclusief servicekosten
Indexering
Ja, jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringang op basis van het “CPI- alle huishoudens” (2015 = 100) en volgens ROZ Algemene Bepalingen.
Contractvorm
Op basis van een standaard ROZ model met de daarbij behorende algemene bepalingen.
Opzegtermijn
2 maanden
Rechten
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld om u een indicatie te geven van maten, indeling en afwerking van het object. Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.